Services

Vi laver alt inden for tømrer- og snedkerarbejde – og mere til. Så står du over et projekt, stort som småt, så kan du altid ringe eller skrive til os. 

Læs om vores services

01.

Bygningsrenovering

Vi kan hjælpe dig med en bygningsrenovering. Vi kan bl.a. udskifte dit tag, døre og vinduer eller stå for en hel facaderenovering. Vi renoverer også indenfor, så som køkkener, kældre eller hvad du står og har brug for. Vi klarer mange typer af renoveringer. Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har et projekt, du ønsker et uforpligtende tilbud på.

02.

Råd- og svampeskader

Der kan opstå råd- og svampeskader i eksempelvis gipsplader, tapet og trægulve. Det er vigtigt hurtigt at få styr på skaderne og stoppet angrebet. Hvis du er så uheldig, at svamp eller råd har ødelagt eksempelvis bjælker, vægge eller andet i dit hjem, kan vi hjælpe, både med at stoppe angrebet, men også med at udskifte det ødelagte. Det er vigtigt at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, for at det ikke spreder sig yderligere og ødelægger mere af dit hjem.

03.

Isolering

Skal dit hus isoleres? For at holde bedre på varmen og spare penge, kan det være en god idé at isolere dine vægge, gulv eller loft. Herved sikrer du dig mod varmestrømning, hvor varmen i dit hjem siver ud gennem sprækker i eksempelvis dine mure. Hvis dine gulve er kolde, kan det også være et tegn på, at de ikke er godt nok isolerede. Derved vil de blive ved med at være kolde, selvom du har varmet dit hus op.

04.

Nyt køkken

Skal dit gamle køkken udskiftes? Så kan vi hjælpe dig. Vores kunder har mange forskellige behov i forhold til deres nye køkken og vi vil altid gerne hjælpe med at opfylde deres behov. Vi monterer dit nye køkken og har fokus på alle de små detaljer, så du får et flot resultat. Ønsker du et godt tilbud på montering af dit nye køkken, så skal du være velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

05.

Nye vinduer og døre

Nye vinduer og døre kan både give dit hjem et helt nyt udseende, men er også en god investering. Med nye vinduer og døre kan du ofte spare penge, da de holder bedre på varmen. Derudover udfører vi også udskiftning af termoruder. Hvis dine termoruder er punkteret, kan det give en sløret overflade og der kan samle sig fugt. Derfor er det vigtigt at få udskiftet dine termoruder, hvis de er punkteret eller i stykker.

06.

Udskiftning af cylindre og låse

Er dine gamle låse nedslidte og mere end 10 år gamle, kan det være en god idé at skifte dem, da de kan være nemme at bryde op. Med de nye og rigtige låse og cylindre kan du blive bedre sikret mod indbrud, da det vil være sværere for indbrudstyve at dirke låsen op og bryde ind. Kontakt os gerne, så kan vi både montere og rådgive om cylindre og låse til dit hjem.

07.

Nyt tag

Et nyt tag kan både forbedre værdien af dit hus, du kan spare penge på varmeregningen og kan give dit hus et helt nyt udseende. Derudover kande også sikre dig bedre mod fugtskader og du kan samtidig få muligheden for at isolere dit hus. Der er herved mange fordele ved at udskifte dit gamle tag til et nyt. Vi har skiftet mange tage gennem tiden og har derfor den helt rigtige viden, til at klare opgaven med dit tag. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.